'Eğitime Bir Katkıda Senden' Projesi Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü

Süleymanpaşa Kent Konseyi, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesi kapsamında 3 ilkokulda 110 öğrenciye mont, 210 öğrenciye ise çantaları ile beraber 1 yıllık tüm kırtasiye ihtiyaçlarından oluşan destek paketi hediye etti.

'Eğitime Bir Katkıda Senden' Projesi Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü
“Eğitime bir katkı da senden” sloganıyla yola çıkan Süleymanpaşa Kent Konseyi, Barbaros Mahallesi’ndeki Naki Bilge İlkokulu, Gündoğdu Mahallesi’ndeki Nurettin Ekmekçioğlu İlkokulu ve Altınova Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’ndaki toplam 320 öğrencinin umudu oldu.

İlk durak olarak Naki Bilge İlkokulu’nu kampanya çerçevesinde ziyaret eden Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz’e Süleymanpaşa Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Kızılözen ve Süleymanpaşa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mutlu Çınar ile Süleymanpaşa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri eşlik ederken öğrenciler için hazırlanan mont ve çantaları ile birlikte kırtasiye malzemelerini okul yönetimine teslim etti.

Nurettin Ekmekçioğlu İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nda devam eden dağıtımlarda öğrenciler 1 yıl boyunca kullanabilecekleri kırtasiye malzemeleri ve çantalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken Süleymanpaşa Kent konseyi Başkanı Ufuk Bekir Ersöz açıklamalarda bulundu.

Süleymanpaşa Kent Konseyi olarak kampanyaya destek olan herkese teşekkür eden Ersöz, “Bu projede bizim arkamızda duran, öğrenciler için yapacağımız çalışmalara gerek mont ve kırtasiye malzemesi alarak gerekse manevi olarak destek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA