Diyanet İşleri Başkanı Görmez'den Vali Kamçı'ya Ziyaret

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanı Görmez'den Vali Kamçı'ya Ziyaret
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Kayseri’ye gelen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’i Kayseri’de ağırlamaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Kamçı, "Sayın Diyanet İşleri Başkanımızı Gaziantep Valiliği döneminden beri tanıyorum. Kendisi saygı ve sevgi duyduğumuz değerli bir büyüğümüz. Diyanet İşleri Başkanı olarak burayı ziyaret etmesi bizleri son derece mutlu etmiştir" dedi.

Kayseri’de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez de, "İhtisas merkezlerinin birer hizmet içi eğitim kursu olmaktan çıkarılıp güçlü birere diyanet akademisine dönüştürülmesi için çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda birer akademiye dönüşerek bu hizmeti çok daha ileri noktalara taşıyacak diye umut ediyorum. İlginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün ayrıca Kayseri’nin manevi hayatına katkıda bulunan bütün din gönüllüsü kardeşlerimizle bir araya geleceğiz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA