Büyükşehir Belediyesinden Yol Çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Kumluca ilçesinde 7 mahalleyi birbirine bağlayan grup yolunda çalışma başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince, Kumluca'ya bağlı Ortaköy, Karacaöğren, Çaltı, Yenikışla, Karacaağaç, Altınyaka ve Çayiçi mahallelerini birbirine bağlayan 15 kilometrelik grup yolunda yol genişletme, altyapı, onarım ve sathi kaplama asfalt çalışması başlatıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, 13 kilometrelik Büyükalan ve Dereköy mahalleleri bağlantı yolu çalışmalarının ardından, 7 mahallenin kullanmış olduğu bağlantı yolunda asfalt hazırlık çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Çalışmalarda özellikle yolların genişletilmesi ve altyapısının sağlamlaştırılmasına önem verdiklerini ifade eden Evran, 'Yol üzerlerinde bulunan bazı virajları genişleterek, heyelan riski taşıyan yerleri sağlamlaştırıyoruz. Hedefimiz yaklaşık 15 kilometrelik yol çalışmasını 20 gün gibi bir sürede tamamlamak. Yaptığımız bu çalışmalarla inşallah vatandaşlarımız, özellikle kış aylarında ulaşım konusunda bir sıkıntı yaşamayacaklar.' dedi.

Kaynak: AA