Turgutlu Aşevi Ve Hayır Merkezi'nde Yangın Tatbikatı

Turgutlu Belediyesi Aşevi ve Hayır Merkezi çalışanları, olası yangın anında yapılması gerekenler hakkında uygulamalı eğitim aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İtfaiye Amiri Ferdi Kahyaoğlu ve ekibi tarafından yapılan tatbikatla iş sağlığı ve güvenliğine yönelik merkez çalışanlarına bilgi verildi.

Turgutlu Aşevi Ve Hayır Merkezi'nde Yangın Tatbikatı
Turgutlu Belediyesi, çalışanlarına yönelik olarak gerçekleştirdiği kurum içi iş sağlığı ve güvenliği eğitimi faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet sürdüren Aşevi ve Hayır Merkezi çalışanlarına yönelik yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Tatbikata İşletme ve İştirakler Müdürü Feray Kahyaoğlu da katıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Turgutlu İtfaiye Amiri Ferdi Kahyaoğlu tarafından olası yangında ne yapılması gerektiği anlatıldı. Tatbikatta temsili olarak alev alan bir LPG tüpünün yangın söndürme cihazı ve ıslak battaniye kullanımı ile nasıl söndürülmesi gerektiği uygulamalı olarak gösterildi. Mutfak tüpünün kullanıldığı merkezde muhtemel rutin dışı yanma anında mevcut alana kesinlikle su ile müdahale edilmemesini vurgulayan Kahyaoğlu, mutfak bölümünde de çalışanlara yangın tahliyesini anlattı.
Kaynak: İHA