TEB Kadın Akademisi Eğitim Programı

Kayseri'nin kadın girişimcilerini bir araya getiren 'Kadın Akademisi Eğitim Programı' yapıldı.

Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, AGÜ Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğiyle TEB Kadın Akademisi ve TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen 'Kadın Akademisi Eğitim Programı' Sümer Kampüsü’nde gerçekleştirildi.

Kadın girişimcilerin işletmelerini büyütebilmeleri için gereken bilgiye ulaşma, yeni pazarlara erişim ve iş hayatında ihtiyaç duydukları desteği sağlamak amacıyla TEB Kadın Bankacılığı kapsamında oluşturulan eğitim programına, Kayseri'nin kadın patronları ve kadın girişimcileri katıldı.

Programın açılışında konuşan TOBB Kayseri Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merve Sarıoğlu, kadınları ticari alanda daha görünür kılmak ve Kayseri'deki girişimcilik kültürünün kadınlarla beraber oluşmasını sağlamak amacıyla çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celal Hasnalçacı da kadın girişimci olmanın çok zor olduğunu, bu nedenle TEB Kadın Akademisinin çok önemli bir proje olduğunu vurguladı.

Eğitim programı, ActionCOACH Türkiye İşletme Koçu Ayşegül Akşak'ın 'Nakit Akışınızı İyi Yönetmenin İpuçları' konulu sunumu ile devam etti.

Kaynak: AA