SESOB Başkanı Köksal Jandarma Komutanı Şen'i Ziyaret Etti

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay, Sinan Şen'i ziyaret etti.

SESOB'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Köksal, Terziler Esnaf Odası Başkanı Ali Kılıç ile birlikte İl Jandarma Komutanına Albay Sinan Şen'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Ülkenin ve ilin huzuru için güvenlik güçlerinin gece gündüz demeden fedakarca çalıştığını belirten Köksal, '15 Temmuz tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi karşısında komutanımız darbeye karşı dik durdu. Esnaf teşkilatı olarak komutanımızla ve teşkilatı ile her zaman işbirliği içinde olduk. Darbe girişimi karşısında vermiş olduğu mücadele de takdire şayandır. Sivil toplum örgütlerine jandarma teşkilatının kapılarını açması, bizleri misafir etmesi de çok önemlidir. Yapılan atama sonrasında komutanımız İl Jandarma Komutanlığına atanmıştır. Esnaf teşkilatı olarak komutanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.' ifadesinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sinan Şen, ziyaretinden dolayı Beşir Köksal’a teşekkür etti.

Kaynak: AA