Öğretmenler Turnuvası Sona Erdi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen turnuvalarda dereceye giren öğretmenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Öğretmenler Turnuvası Sona Erdi
24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla okullar arası voleybol turnuvası ve öğretmenler arası masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasına çeşitli okullardan 40 öğretmen katıldı.

Voleybol turnuvasında 16 okulun katıldığı ve büyük bir çekişmeye sahne olan turnuvalar sonrası dereceye girenlere törenle madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Edremit Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törene Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Fethi Bilge ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Gürhan Kuştutan katıldı.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı "Turnuvalarda dereceye giren öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında turnuvalarının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Mesleklerin en onurlusu, en anlamlısı, en kutsalının öğretmenlik olduğunu vurgulayan Kaymakam Sırmalı "Bugüne kadar binlerce öğrenci yetiştiren, bu kutsal mesleğe hayatlarını adamış eli öpülesi öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA