Öğretmen Çiftin Nikahını Kıydı, Öğretmenlere Demetle Çiçek Hediye Etti

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, 24 Kasım Öğretmenler Gününde, mesaisini öğretmenlere ayırdı. Sabah, evlenmek için bugünü özellikle tercih eden Serap Özge Karagöz ve Yusuf Köse isimli öğretmenlerin nikahını kendisi kıydı. Ardından Mecidiye İlköğretim Okulunu ziyarete giden Korkut, öğretmenlere demet demet çiçek verdi. Öğretmenlerin milletin yarınını yetiştiren en önemli meslek insanı olduğunu hatırlatan Ali Korkut, "Öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum, onlar yarınımızı hazırlayan en değerli meslek insanları. Günleri kutlu olsun" dedi.

Öğretmen Çiftin Nikahını Kıydı, Öğretmenlere Demetle Çiçek Hediye Etti
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde tüm vaktini öğretmenlere ayırdı. Sabah, evlilik günü olarak 24 Kasım’ı özellikle tercih eden öğretmen çifte sürpriz yapan Ali Korkut, çiftin nikahlarını kendi elleriyle kıydı. Serap Özge Karagöz ve Yusuf Köse isimli öğretmen çiftin nikahlarını kıyan Ali Korkut, onlara Erzurumlu İslami ve Pozitif bilimlerde dünyaca üne sahip bilim insanı İbrahim Hakkı Hz. eşine mektubunu hatırlatarak "Birbirine sevgiyle, saygıyla bağlı olan çiftlerin mutlulukları daim olurmuş. Sizlerin toplumun yarınını hazırlayan meslek insanları olarak kendi yarınlarınızın da güzel olması için çaba harcayacağınızı biliyorum. Evlilik ve öğretmenler gününüzü kutluyorum. Ben en kötü gününüzün böyle güzel mutluluk dolu olmasını temenni ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle 3 çocuktan önü açık olmak kaydıyla hayırlı evlatlar yetiştirin ülkemiz için, milletimiz için, vatan için ve sizler için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah hayırlı etsin. Bir yastıkta kocayın. " dedi Ali Korkut, çiftlere menekşe hediye etti.

Ardından Mecidiye İlköğretim Okulunu ziyaret eden Ali Korkut, tüm öğretmenlere kendi elleriyle çiçek demeti hediye etti. Başkan Korkut, "Sizlerin ve tüm öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyorum. Cenabı hak sağlıklı sıhhatli güzel günler versin. Nice yıllara diyorum. Siz öğretmenlerimizin emeğiniz çok fazla, bu maksatla bugün sizlere ziyaret edelim dedik" ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Uğur Bingöl, Müdür Yardımcısı Osman Özer ve öğretmenler başkanın bu nezaketinde çok mutlu olduklarını dile getirdiler.
Kaynak: İHA