Milas'ta Fotoğrafçı Dükkanı Yangında Zarar Gördü

Muğla’nın Milas ilçesinde bir işyerinde çıkan yangın paniğe yol açtı. İşyerinin otomatik kepenginin kapalı olması ve çalışmaması itfaiye ekiplerine zor anlar yaşattı.

Milas'ta Fotoğrafçı Dükkanı Yangında Zarar Gördü
Milas’ta Müştakbey Caddesi üzerinde bulunan fotoğrafçılık sektöründe faaliyet gösteren Ümit Akbaş’a ait işyerinde sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden mahalle sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Milas Grup Amirliği Ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri işyerinin otomatik kepenginin kapalı olması ve çalışmaması üzerine zor anlar yaşayarak kepengi açmak için müdahalede bulundu. Uzun uğraşlar sonucu kepengin bir kısmının açılması üzerine ekipler iş yerindeki yangına müdahalede bulundu.

Meydana gelen olayın ardından iş yerinde yapılan incelemede yangının stüdyo bölümünde çıktığı belirlenirken, sebebinin ise elektrik kontağından kaynaklandığı tahmin ediliyor. Çıkan yangında can kaybı yaşanmazken, işyerinde maddi hasar meydana geldi.
Kaynak: İHA