Mezitli'de Miniklerin İlk Öğretmenler Günü Heyecanı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nde bir etkinlik düzenlendi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Belediye Meclis üyelerinin de katıldığı kutlamada, üzerinde öğretmenlerin resminin olduğu pasta öğrencilerle birlikte kesildi.

Mezitli'de Miniklerin İlk Öğretmenler Günü Heyecanı
Okulda gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler ilk defa Öğretmenler Günü heyecanını yaşadı. Etkinlikte konuşan Başkan Tarhan, güne ilk olarak kendi öğretmenlerini arayarak başladığını ifade ederek, "Ben nasıl öğretmenlerimi unutmadıysam, şimdiki bu minik öğrencilerimizde siz öğretmenlerini unutmayacak uzun yıllar sonrada sizleri arayıp mutlu edeceklerdir. Çünkü çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Üstelik çocukların ilk eğitimi sizler tarafından veriliyor” dedi.

Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nin daha ilk sezonu olmasına karşın bölgenin en başarılı okullarından birisi haline geldiğini vurgulayan Tarhan, “İnşallah burada başarılı olursunuz. Belediyemiz zorlu şartlar altında hayata geçirdiğimiz çocuk gündüz bakım evimizi sizler yücelteceksiniz. Hiçbir yerde görmediğimiz bir uygulama ile okulumuzun işletilmesini belediye olarak kendimiz üstlendik. Bu yüzden başarmak durumundayız. Toplumumuzun en değerli hazinesi çocuklarımızı çağdaş ve uygar yarınlara hazırlamak gibi önemli bir görevimiz var. Sizlerinde önerilerinizle önümüzdeki senelerde daha başarılı bir okul haline geleceğimizi düşünüyorum. Bu vesile ile başta Başöğretmen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Tarhan, okulda görevli öğretmenlere hediyeler verdi.
Kaynak: İHA