Jirinovski: Erdoğan'a minnettarız

Jirinovski Ankara'da gerçekleştirdiği önemli temaslar kapsamında Ferda Yıldırım'ın da konuğu oldu, sorularını yanıtladı. Vladimir Jirinovski "Recep Tayyip Erdoğan'a minnettarız." dedi.

Jirinovski: Erdoğan'a minnettarız
Jirinovski: Erdoğan'a minnettarız
Rusya LDP Başkanı Vladimir Jirinovski Beyaz Tv'de Ferda Yıldırım'ın sunduğu Gündem Özel programına konuk oldu. Canlı yayında önemli açıklamalar yapan Jirinovski, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgüler yağdırdı.

ERDOĞAN CESUR DAVRANDI

15 Temmuz darbe girişimi sonrası Erdoğan'ın cesur hamleleriyle Rusya'ya dostluk elini uzattığını söyleyen Jirinovski " Erdoğan Rusya ve Türkiye'nin yakınlaşmasını sağladı. Rusya FETÖ'yle mücadelede Türkiye'nin yanında. Sadece batılı güçler değil, tüm güçler Rusya ve Türkiye'nin arasının bozulması için mücadele edecekler. Bunun için durmayacaklar." dedi.

RUSYA'DA FETÖ TEHLİKESİ YOK

Rusya'nın ciddi bir şekilde FETÖ'yle mücadele ettiğini ifade eden Jirinovski "Rusya'da artık FETÖ tehlikesi yok. " diye konuştu.

HİÇ BİR LİDER BAŞEDEMEZDİ

Jirinovski sözlerine şöyle devam etti;

15 Temmuz darbe girişimini öğrendiğimiz an Erdoğan'ın yanında olduğumuzu açıkladık. Darbenin önlenmesi için Rusya olarak tüm gücümüzü kullandık. Erdoğan dünyada hiç bir liderin baş edemeyeceği bir darbeyi önledi. Çok büyük bir siyasetçi. FETÖ'nün adamlarıyla çok dirayetli ve kararlı bir siyaset yürüttü. Biz böyle biteceğini biliyorduk ve Erdoğan'ı başından beri destekliyorduk.

ERDOĞAN'A MİNNETTARIZ

Türk halkının dirayeti, cesareti ve Cumhurbaşkanı'nın desteği FETÖ'yü geri püskürttü. Erdoğan'a karşı çıkabilecek bir güç yok. Biz Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok minnettarız.