FETÖ ablaları tek tek götürüldü! 13 kadın..

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün ’Ablalarına’ yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 13 kişi adliyeye sevk edildi.

FETÖ ablaları tek tek götürüldü! 13 kadın..
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde FETÖ’nün ablalarına yönelik operasyon düzenlemiş ve 13 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltında bulunan 13 kişi, bugün Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabiplikte geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

ÖĞRETMENLİKTEN İHRAÇ EDİLDİLER

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma çerçevesinde, FETÖ/PDY'ye üye oldukları, örgüt içinde "abla" olarak görev yaptıkları, örgütün kadınlara yönelik gazete aboneliği, himmet toplama ve toplantılarını düzenledikleri iddiasıyla 672 sayılı KHK ile öğretmenlikten ihraç edilen ve gözaltına alınan 13 kadın zanlının emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen S.S.Y, B.Y, A.D, H.K, N.B, L.K, G.Ö, E.Ö, H.N, Z.B, R.A. ve H.G. ile Ankara'da yakalanan H.B, adliyeye sevk edildi.

FETÖ ablaları tek tek götürüldü! 13 kadın..

FETÖ ablaları tek tek götürüldü! 13 kadın..
Kaynak: İHA