Fakülte Birincilerine Belgeleri Verildi

Harran Üniversitesinde, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında fakültelere birincilikle yerleşen öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Fakülte Birincilerine Belgeleri Verildi
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç imzalı başarılı belgeleri, öğrencilere Fen-Edebiyat Fakültesi toplantı salonunda yapılan törenle verildi.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, yerleştikleri fakülteleri birincilikle kazanan öğrencileri tebrik edip, başarılarının devamını diledi.

Üniversitenin Senato üyelerinin de hazır bulunduğu törende öğrenciler kutlama belgelerini öğrencilere veren Taşaltın," Bugün 2016-2017 eğitim öğretim yılında fakültelerimize birincilikle yerleşen öğrencilere başarı belgelerini verdik. Öğrencilerimizi tebrik ederim. İnşallah birincilikle girdikleri fakültelerimizi yine birincilikle bitirip ülkemize ve ailelerimize faydalı birer insan olurlar. Ben senato üyelerimizin huzurunda bir kez daha bu başarılı öğrencilerimizi tebrik edip, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Törende, Eğitim Fakültesinden Vedat Başkan, Fen-Edebiyat Fakültesinden Medine Fıratoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Hasan Celal Demir, İlahiyat Fakültesinden Ayşe Aslıhan, Mühendislik Fakültesinden Elif Şen, Sağlık Bilimleri Fakültesinden Şilan Örenç, Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesinden Behçet Yıldırım, Tıp Fakültesinden Hasan Esin, Veteriner Fakültesinden Yunus Güngör, Viranşehir Sağlık Yüksekokulundan İlknur İnci, Ziraat Fakültesinden Serkan Bodur, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan Esra Sağlam ve Devlet Konservatuvar Bölümünden Ahmet Volkan Tepecik’e biricilik ödülleri verildi.

Kaynak: İHA