Erzincan'dan 'Aile İçi İletişim' Semineri

Erzincan Müftülüğünce Kur'an kursu öğreticilerine ve kurslara katılan kadınlara yönelik 'Aile İçi İletişim' semineri verildi.

İl Müftülüğü salonunda, her hafta perşembe günü düzenlenen seminere kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Şen, yaptığı açıklamada, ailelere destek olmak ve problemleri çözüme kavuşturmak amacıyla seminerlerin düzenlendiğini söyledi.

Seminerleri geçtiğimiz hafta itibariyle başlattıklarını ifade eden Şen, 'Umarım faydalı bir seminer dizisi olur. Ben bu vesileyle bu seminerimize hem Kur'an kurslarında yetişkin bayan kardeşlerimize hem de bütün Erzincanlı bayan kardeşlerimizi bekliyoruz. Umarım faydalı bir seminer olur.' dedi.

Vaiz Abdullah Kılıç ise seminerlerde evlilik aşamasından, çocuk eğitimine kadar birçok konuyu işlediklerini belirterek, 'Bu çalışmamızın içinde gençlerimizin evlenmeden önce nelere dikkat etmesi gerektiğinden başlıyoruz. Evlilik aşamasında çocuk eğitimine varıncaya kadar birçok konuyu inşallah ele alıp ailelere rehberlik yapabilirsek daha iyi bir aile oluşmasına katkıda bulunursak Müftülük olarak kendimizi bahtiyar hissederiz.' diye konuştu.

Kaynak: AA