Erzincan'da 'İndirimli Elektrik' Protokolü

Erzincan'da, Aras Elektrik Perakende Satış Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü ile 'indirimli elektrik' kullanımını öngören protokol imzaladı.

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Erzincan Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğini (ESSOB) kapsayan protokole göre, TSO'dan 4 bin üye ile ESSOB'a kayıtlı 8 bin esnafa enerji indirimi uygulanacak.

Enerji indiriminin esnafın iş yerleriyle evlerini de kapsayacağı protokolle 12 bin esnaf ve sanatkar enerji indirimiyle rahata kavuşacak.

Aras Elektrik Genel Müdürü İbrahim Yıldırım ile TSO Başkanı Süleyman Sarak, yapılan protokol kapsamında, esnaf ve sanatkarın iş durumuna göre indirim yüzdesi faturalara yansıyacak.

Yıldırım, yaptığı açıklamada, en ekonomik, en avantajlı nasıl satış yapabilecekleri konusunda çalıştıklarını belirterek, '12 bin civarında üyenin yararına böyle bir protokol imzaladık. Bu bölgeden kazandığımızı yine bu bölgeye aktarmayı misyon edinen bir şirketiz. Bu hizmet anlayışı sadece Erzincan ile sınırlı değil. Aras'ın hizmet sahasında olan bütün kentlerin esnaf ve sanatkarları için indirimli enerji uygulamalarımız olacak.' diye konuştu.

Kaynak: AA