En Yaşlı Öğretmenden Yaptırdığı Okula Ziyaret

Balıkesir’in en yaşlı öğretmeni Kadriye Gürel, eşi ile beraber yaptırdığı Kadriye Kemal Gürel İlkokulu’nu Öğretmenler Günü’nde ziyaret etti.

En Yaşlı Öğretmenden Yaptırdığı Okula Ziyaret
Kadriye Kemal Gürel İlkokulu, Öğretmenler Günü dolayısı ile sürpriz bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Balıkesir’in en yaşlı öğretmeni Kadriye Gürel eşi ile birlikte yaptırdıkları okulu ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sami Akoğlan, Plevne Mahallesi Muhtarı Cemil Erdoğan ve Okul Müdürü Tevfik Yıldırım tarafından karşılanan Kadriye Gürel; öğretmen ve öğrencilerle buluşmaktan oldukça memnun oldu. Öğretmenler ve öğrenciler Kadriye Gürel’in elini öperek Öğretmenler gününü kutladı.

Şube Müdürü Sami Akoğlan, bu yıldan itibaren ilkokul olarak hizmet verecek okula yaptıkları katkılardan dolayı Kadriye Gürel’e teşekkür ederek, "Bu özel günde kendilerini okulumuzda görmekten ve Balıkesir’in en kıdemli öğretmeninin öğretmenler gününü kutlamaktan mutlu olduk" dedi.

Okul Müdürü Tevfik Yıldırım ise okulda 520 öğrencinin eğitim gördüğünü, mahallede tam gün eğitim veren bir okul olmasının velileri rahatlattığını ve eğitim kalitesini yükselttiğini belirterek, bina ve bahçesinin ilkokul için çok uygun olduğunu söyledi.



Sınıfları da ziyaret eden Kadriye Gürel, sıcak ve samimi bir karşılamadan dolayı herkese teşekkür ederek, öğretmenleri de iade-i ziyaret için evine davet etti.
Kaynak: İHA