Başkan Akdoğan Öğretmenlere Çiçek Hediye Etti

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, 3 bin 500 öğretmene sıklamen çiçeği hediye etti. Okullara sürpriz ziyaretler gerçekleştirerek öğretmenlerin gününü kutlayan Başkan Akdoğan, “Bu ülkenin yarınlarını emanet edeceğimiz çocuklarımızı sizler yetiştiriyorsunuz.” dedi.

Başkan Akdoğan Öğretmenlere Çiçek Hediye Etti
Başkan Akdoğan’dan Öğretmenlere Sıklamen Jesti

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Gününde farklı bir etkinliğe imza attı. Başkan Akdoğan’ın kutlama mesajının yer aldığı saksı içindeki kırmızı ve beyaz renkli çiçekleri, Niğde merkez ve merkeze bağlı tüm belde ve köylerdeki okulların yönetici ve öğretmenlerine ulaştırıldı. İsmen gönderilen yaklaşık 3 bin 500 çiçek, öğretmenler için sürpriz oldu.

Okullara 24 Kasım Ziyareti

Sabahın erken saatlerinden itibaren okullara ziyaretler gerçekleştiren Başkan Akdoğan’ın ilk durağı Cumhuriyet Anadolu Lisesi oldu. Sırasıyla Atatürk Anadolu Lisesi, Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğretmenlerin ve okul yöneticilerinin öğretmenler gününü kutlayan Başkan Akdoğan, daha sonra Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar’ı da makamında ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit de eşlik etti.

Emrinizdeyiz

Başkan Akdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyaret ettiği okullarda öğretmenlerin gününü kutladı. Öğretmenlerin kutsal bir meslek icra ettiğine değinen Başkan Akdoğan, Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesinde halkın huzurunu bozmaya yönelik terör eylemlerinin bir an önce son bulmasını diledi. Geleceğin teminatı olan çocukları öğretmenlerin yetiştirdiğine vurgu yapan Başkan Akdoğan, “Sizler onlara ne verirseniz, onlar da sizden aldıklarıyla ülkemiz adına hayırlı hizmetlerde bulunacaklardır. Bu noktada sizlere başarılar diliyorum. Hepinizin gününü kutluyorum. Niğde Belediyesi olarak ve bireysel olarak her zaman sizlerin emrinde olduğumuzun bilinmesini ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

Öğretmenlik Kutsal Bir Meslektir

Niğde Belediyesi’nin öğretmen kökenli başkan yardımcısı Mustafa Yiğit de öğretmenlik mesleğinin kutsallığına dikkat çekti. Mustafa Yiğit, her 100 öğretmenden 80’inin bir daha dünyaya gelse yeniden öğretmen olmak isteyeceğini vurguladı.

Öğretmenlerden Teşekkür

Öğretmenler de Başkan Akdoğan’ın çiçek jesti ve kutlama ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Kaynak: İHA