Bartın'da 'Geçmişten Geleceğe Öğretmenlik' Paneli

Bartın Üniversitesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 'Geçmişten Geleceğe Öğretmenlik” konulu bir panel düzenlendi.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, üniversite konferans salonunda yaptığı konuşmada, öğretmenlerin, ülkeyi hep ileriye taşıyacak, nesiller yetiştirdiğini söyledi.

Öğretmenlerin, ilim ve irfan sahibi olarak yaptıkları işlere anlam yüklemelidirler diyen Kaplan, 'Bu anlam bir değer içererek, toplumumuzun kültür ve ahlak sistemiyle bağdaşmalıdır. İyi işler yapmalı, ortaya koyulanların toplum nazarında bir karşılığı olmalıdır. Geleceği inşa eden öğretmenlerimizin yetiştirdiği bireyler bu ülkeyi hep ileriye taşıyacak, bayrağımızın ilelebet dalgalanmasına vesile olacaktır.' dedi.

Panele, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. İsa Özkan, Prof. Dr. Mustafa Sever ve Doç. Dr. Fatih Sakallı, Bartın Belediye Başkan Vekili Erol Demirkoparanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA