Bafra'da Devlet-Vatandaş Buluşması

Bafra Kaymakamlığı tarafından, toplumun farklı kesimlerinin de katıldığı vatandaşlarla buluşma toplantısı düzenlendi.

Bafra'da Devlet-Vatandaş Buluşması
Bafra Muhtarlar Derneği’nde Kaymakam Vekili Hakan Kubalı başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Zihni Şahin, daire müdürleri, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.

Hakan Kubalı toplantıda yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberlik içerisinde olan Bafra’mızı daha akılcı, daha kurallı, daha paylaşımcı ve bütüncül bir yapı altında ilçemizin daha iyi noktaya gelmesi için bir birimizle kaynaşacağız. Bu toplantılar her ay yapılacak. Bir birimize daha güzel iletişim halinde olacağız. Böylelikle ilçemizin ekonomik potansiyelini daha iyi değerlendirmesi sonucunu doğuracak. 71 bin 751 kadın, 69 bin 650 erkek vatandaşımızın olduğu toplamda 141 bin 401 vatandaşa sahip olan Bafra’mız da yaşıyoruz. İlçe merkezinde 21, kırsal kesimde ise 110 mahalle ile toplam 139 mahalleyiz” dedi.

Kaymakam Vekili Hakan Kubalı’nın konuşmasının ardından muhtarlar ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri tarafından sorunlar ve yapılması gerekenler hakkında görüşler dile getirildikten sonra toplantı sona erdi.
Kaynak: İHA