Avamtacı Salih İngilizlere yalvardı

Türkiye, terör örgütü PYD’nin sözde lideri olan Salih Müslim hakkında yakalama kararı çıkarttı. Ancak İngiltere, o teröriste kucak açtı. Müslim, Kraliçe Elizabeth’in emrinde olan Avam Kamarası’nda bir konuşma yaptı! Yanında ise bir zamanlar hendekçilerin yanında cirit atan Natalie McGarry vardı....

Avamtacı Salih İngilizlere yalvardı
Avamtacı Salih İngilizlere yalvardı
Üst akıl, Türkiye'yi kuşatmaya kalkıştı. Bunu kimi zaman terör örgütü PKK kimi zaman da Fetullahçı hainlerle yapmaya çalıştı. Ancak Türk halkı her defasında kan lobisine tokadı attı. Tüm bunlara rağmen dünya uslanmadı! İngiltere, Türkiye'nin terörist ilan ettiği Salih Müslim'i bağrına bastı. Ankara Merasim Sokak'ta 17 Aralık 2016'da askeri servis araçlarını hedef alan kanlı saldırıyla ilgili soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı olan PYD'nin sözde lideri Salih Müslim hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Hatta Kırmızı Bülten hazırlanması için de düğmeye basıldı.

LORD HYLTON DA KATILDI

Ancak Türkiye'nin terörist ilan ettiği o hain, Avrupa'da cirit attı. Salih Müslim'e Almanya'dan sonra İngiltere kucak açtı. Müslim, önceki gün İngiltere'nin başkenti Londra'da ağırlandı. Bizzat Kraliçe Elizabeth'e bağlı olan İngiltere Parlamentosu'nun Avam Kamarası'nda bir konuşma yaptı. Ankara saldırısıyla ilgisi olmadığını anlattı! Avrupa ile dayanışma çağrısı yaparak adeta İngilizler'e "Hepinizden yardım bekliyoruz" diyerek yalvardı! Terörist Salih Müslim, İngiliz Parlamentosu'nda konuşma yaparken, yanında da Türkiye'nin yakından tanıdığı bir isim vardı! O isim hendekçi hainlerin yanından çıkmayan İskoç asıllı vekil Natalie McGarry'dı. PKK hayranı Natalie, Müslim'i Londra'da karşıladı. Avam Kamarası'ndaki toplantıda da Müslim'in yanında yer aldı. Ardından Lord Hylton sahneye çıktı! Terör örgütü PKK ile siyasi uzantısı olan HDP'ye alenen destek veren açıklamalar yaptı! Rojava'da Kürtler'in verdiği mücadelenin kendileri için önemli olduğunu anlattı. İngiliz Parlamentosu'nun Avam Kamarası'ndaki bu buluşma terör örgütü ile İngiltere arasındaki bağı da kanıtladı! Öte yandan Avam Kamarası, Büyük Britanya Parlamentosu'nun alt meclisidir. Siyasal partileri temsil eden Avam Kamarası, yasama görevini yerine getiren iki meclisten (Avam Kamarası, Lordlar Kamarası) biridir.

Avamtacı Salih İngilizlere yalvardı

Türkiye'nin terör listesinde olan Salih Müslim, mikrofonu eline aldı. İngilizler'e adeta yalvardı!

Avamtacı Salih İngilizlere yalvardı
.