ASİMDER'den Öğretmenler Günü Mesajı

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

ASİMDER'den Öğretmenler Günü Mesajı
Mesajında, öğretmenlik mesleğinin insanlık tarihin en anlamlı ve ölümsüz mesleği olduğunu söyleyen ASİMDER Genel Başkanı Gülbey, “Dünyada en doğru ve kazançlı yatırım insana yapılan yatırımdır. İnsanlık sağlam temeller üzerine yetişirse; canlı ve cansız içinde bulunduğumuz hayatın her varlığı huzur ve selamet bulur. Bunları da sağlayacak tarafsız, iyi niyetli, kültürlü, başarılı, çalışkan ve vizyon sahibi öğretmenlerimizdir. Genç nesillerin kötü alışkanlıklardan uzak durması ancak eğitim yoluyla mümkündür. Bu konuda öğretmenlere büyük görev düşüyor. Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanını kabul ettiği gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum” dedi.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle andığını dile getiren ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, “Öğretmenlerimiz, araştırma-öğrenme-uygulama temelli eğitim sistemini hayata geçirerek ülkemizin kalkınmasında öncü bir rol oynayacaklardır. Milletimizin her bir ferdinin öğretmenlerimize olan saygı, sevgisi ve inancı tamdır. Öğretmenler Günü vesilesiyle öğretmenlerimize şükran duygularımı sunuyorum. Şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete göç etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyorum. Bu mesleği uzun yıllarca fedakarca yapmış sonra emekli olmuş öğretmenlerimize de sıhhat ve sağlık diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA