Yalova Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğinde Görev Değişimi

Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ünal Küçükyılmaz, görevini Dr. Hakan Sezen'e devretti.

Genel Sekreterlikte gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Küçükyılmaz, devlet yapısı içerisinde çok müstesna bir yeri olan, vatandaşların can sağlığını sağlayan ve tedavi eden, devletin şefkatini, güler yüzünü her daim milletimize hissettiren, önce Sakarya sonra Yalova Kamu Hastanelerinin başında bulunmanın kendisi için için çok onurlu bir görev olduğunu söyledi.

4 yıldır yürütmekte olduğu Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğini görevi süresince mesai arkadaşlarıyla gece gündüz demeden inanılmaz bir gayret ve performans gösterdiklerini, sağlıkta ilkler ve yenilikler gerçekleştirdiklerine inandığını belirten Küçükyılmaz, şunları kaydetti:

'Bundan sonra Sağlıkta Dönüşüm Programının Faz-II çalışmalarında; Sağlık Bakanlığımızın UNDP ile ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ'ın tevdi etmiş olduğu Saha Koordinatörlüğü görevini de bundan önceki görevlerimde olduğu gibi elimden geldiğince memleketimize milletimize büyük bir heyecanla üstün hizmet anlayışıyla yerine getirmeye çalışacağımı sizlerle paylaşmak istiyorum.'

Yalova Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini devralan Sezen de bu makamların hizmet makamı olduğunu kaydetti.

Küçükyılmaz ile gece gündüz birlikte çalıştıklarını dile getiren Sezen, 'Kendisi Yalova da olduğu gibi şimdi de bölgede önemli sağlık çalışmalarında öncülük edecektir. Kendisine kapımız, gönlümüz daima açıktır. Şimdiye kadar vermiş oldukları emek ve destek için çok teşekkür ederim.' ifadesini kullandı.

Ardından Küçükyılmaz devir teslimin sonundaSezen'e, çiçek ve plaket takdim etti.

Kaynak: AA