Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Salman, mesajında, öğretmenlerin kişiler üzerinde çok büyük emeklerinin olduğunu belirtti.

Öğretmenlerin hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini vurgulayan Salman şunları kaydetti:

'Üzerimizdeki emeğiniz çok büyük, sizlerin hakkını ödeyemeyiz. Size emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bugün memleketimiz, Yalova'mız için çalışıyorsak bunda en büyük pay sahibi olan siz değerli öğretmenlerimizsiniz. Eğer bir ülke, bir millet gelişecek, güçlenecek, çağdaş uygarlığa ulaşacaksa bunda en büyük pay ve görevin siz öğretmenlerimize ait olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu bilinç ve anlayışla, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygıyla, rahmetle anıyorum. Elleri öpülesi tüm öğretmenlerimi şükranla anıyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.'

- Öğretmenler günü konseri

Yalova Belediyesince, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla konser verileceği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Halk Müziği Sanatçısı Faruk Demir, 24 Kasım Perşembe günü saat 20.00'de Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde konser verecek.

Açıklamada, 'Sarı Saçlım Mavi Gözlüm türküsü ile ün yapan Türk Halk Müziği Sanatçısı Faruk Demir, 24 Kasım Perşembe günü saat 20.00'de Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde Yalovalılar ile bir araya gelecek. Öğretmenlere ve tüm halk müziği severlere eşsiz bir gece yaşatacak olan Faruk Demir konseri ücretsiz olup tüm halkımızın katılımına açık olacak.' ifadelerine yer verildi.

-Yalova Lisesiden Güleç'e ziyaret

Yalova Lisesi Müdürü Hayati Yılmaz ile yeni seçilen Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç'i ziyaret etti.

Okul Müdürü Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Leyla Duygulu Kopuz ve yönetimi Yalova Lisesine Belediye olarak yapılan katkılardan dolayı Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç'e teşekkür etti.

Güleç, imkanlar ölçüsünde tüm okullara gerekli hizmetlerin yapıldığını söyleyerek, 'Eğitim ülkemizin geleceğidir, yatırımlarla ve hizmetlerle desteklenmesi gerekir. Belediye Başkanımız Vefa Salman eğitime büyük önem veriyor. Bu anlamda Yalova Belediyesi olarak eğitimin çıtasını yükseltmede katkılarımız gelen talepler doğrultusunda devam edecektir.' diye konuştu.

Yılmaz ise Yalova Belediyesine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederek, Güleç'e,Yalova Lisesinin eski ve yeni halinin bulunduğu bir tablo ile çiçek takdim etti.

Kaynak: AA