TÜİK'ten Emeklilere Vefa

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Adana Bölge Müdürlüğü’nden emekli olanlar mevcut çalışanlarla öğle yemeğinde buluştu, tecrübelerini paylaştı. TÜİK Bölge Müdürü Durmuş Ali Şahin, “Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin her bir ferdini önemsiyoruz” dedi.

TÜİK'ten Emeklilere Vefa
TÜİK Adana Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen etkinliğe yoğun ilgi gösterildi. Bölge müdürlüğünün sorumluluk sahasında yer alan kurumlardan emekli olanlar, mevcut çalışanlarla bir araya geldi ve bilgi ve birikimlerini paylaştı. Tecrübeli olanlar, yeni başlayanlara iş hayatında başarılı olmanın sırlarını verdi. Etkinlikte konuşan Bölge Müdürü Durmuş Ali Şahin de, TÜİK’in büyük bir aile olduğunun altını çizdi. Şahin, “Bu ailenin her bir ferdi bizim için önemli. Geçmişe vefa borcumuzu öderken, geleceğimize de sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz” dedi.

Şahin, emeklilere katkı ve katılımlarından dolayı da teşekkür ederek, kendilerine sağlıklı ve mutlu bir emeklilik hayatı geçirmelerini temennisinde bulundu. Etkinliğe katılan emekliler, “Güzel ve anlamlı bir buluşma oldu, hatırlanmaktan onur duyduk” ifadesini kullandı.
Kaynak: İHA