Seydişehir Belediyesi Parklardaki Oyun Gruplarını Yeniliyor

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, parklarda bulunan oyun gruplarını sökerek yenilerini monte ediyor.

Seydişehir Belediyesi Parklardaki Oyun Gruplarını Yeniliyor
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bin metrekarelik alana kurulan oyun parkına yeni nesil oyun gurupları ve fiziksel aktivitelere yönelik oyun gurupları konuldu, ayrıca taban zemine dökme kauçuk uygulandı.

Çocuk oyun alanlarında bir ilki uyguladıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çocuklara önem verdiklerini onların mutlulukları için çalıştıklarını kaydetti.

Belediye olarak çocukların oynayabilecekleri, yaşlıların dinlenebilecekleri parklara önem verdiklerini belirten Başkan Tutal, “Hizmet binamız yanında bulunan oyun parkımızın durumunu gözden geçirdik. Parkımız kullanılabilirliğini yitirmeye başlamış bir durumdaydı. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte bu parkımızı çocuklarımızın hoşça vakit geçirebileceği, yeni nesil oyun gurupları ve fiziksel aktivitelere yönelik oyun gurupları ile donattık. Parkın taban zemininde ise çocuklarımızın can güvenliği düşünerek dökme kauçuk kullandık. Güzel bir çalışma oldu, ben çocuklarımızın burada neşeli güzel hoşça vakit geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Tutal, belediye hizmet binası yanında yenilenen oyun parkının 160 bin liraya mal olduğu kaydetti.

Kaynak: İHA