Securitas, Yabancı Misyon Temsilcilerini Ağırladı

Güvenlik hizmetleri şirketi Securitas, yabancı misyon temsilcilerini Ankara'da konuk etti.

Şirket açıklamasına göre, Securitas, yabancı misyon temsilcilerine yönelik 'Yabancı Misyonlar ve Özel Güvenlik' konulu etkinlik düzenledi. Ankara'da gerçekleştirilen organizasyona büyük elçilikler, Birleşmiş Milletler ve AB temsilcilerinden çok sayıda uzman katıldı.

Securitas'ın ve sunduğu hizmetlerin anlatıldığı organizasyonda yabancı misyon temsilcilerine Securitas'ın yabancı misyonlara verdiği güvenlik hizmetleri tanıtıldı.

Etkinlikte konuşan Securitas Türkiye Ülke Başkanı Murat Kösereisoğlu, Securitas'ın 53 ülkede 330 bin çalışanıyla bir güvenlik devi olduğunu vurguladı. Kösereisoğlu, şunları kaydetti:

'Tek çözüm, tek sözleşme, tek muhatap bilinciyle geliştirilen entegre güvelik çözümleri, iş ortaklarına uzman güvenlik hizmeti, danışmanlık, resepsiyon, itfaiye, güvenlik alanındaki teknoloji yatırımları ve teknik destek konularını tek bir çözümde birleştirerek sunuyoruz. Böylece iş ortaklarının ihtiyaçları dışında bir yatırım yapmalarının önüne geçerek hem riskleri hem de maliyeti optimize ediyoruz.'

Securitas Türkiye Teknoloji Üst Yöneticisi (CTO) Emre Erdal ise entegre güvenlik çözümleri içerisinde yer alan uzaktan izleme hizmetleri hakkında bilgiler paylaştı.

Erdal, 'Mekanlar özel yazılımlı akıllı kameralar tarafından izleniyor, bu özel kameralar sıra dışı bir durum tespit ettiğinde ilgili görüntüyü anında Securitas Uzaktan İzleme Merkezi'ne ulaştırıyor. Merkezdeki operatör de gerekli ihbarı ya da yönlendirmeyi yaparak olayı sonuçlandırıyor. Gereksiz müdahale ortadan kalkarken, erken uyarı ile pek çok olay daha gerçekleşmeden önleniyor' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA