Öğretmenler, Balıkçı Müzesinde Buluştu

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenler, binlerce deniz canlısının bulunduğu Türkiye Deniz Canlıları Balıkçı Kenan Müzesi'nde bir araya geldi.

Öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla binlerce deniz canlısının bulunduğu Türkiye Deniz Canlıları Balıkçı Kenan Müzesi'nde buluştu.

Öğretmenlere yönelik etkinlikte, önce müze gezildi ardından balık ekmek ikramı yapıldı.

Türkiye Deniz Canlıları Balıkçı Kenan Müzesi'nin sahibi Kenan Balcı, etkinlikte yaptığı konuşmada, öğretmenlere minnet borcu olunduğunu belirterek, 'Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğretmenlerimizle bir arada olmayı planladık. Tesislerimizin kapıları, her nerede görev yaparsa yapsın tüm öğretmenlerimize sonuna kadar açıktır.' dedi.

Bu sene yeni balık türlerinin müzeye eklendiğini aktaran Balcı, 'Hem balık festivali, hem müzeyi gezdiler. Hava da şansımıza çok güzel. Herkes mutlu. Biz de bununla gurur duyduk. Bölgede bulunan 5 bin öğretmeni davet ettik. Bölüm bölüm geliyorlar. Anamızdan babamızdan sonra bize bilgiyi, dürüstlüğü, doğruluğu öğreten öğretmenlerimize bir nebze de olsa minnet borcumuzu gidermek için tüm öğretmenlerimizi müzeye davet ettik.' ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü ve çevre ilçelerden çok sayıda öğretmenin katıldığı etkinlikte, günün anısına öğretmenlere madalya takdim edildi.
Kaynak: AA