Minik Tunahan Hayaline Uçtu

Samsun’da geçen sene lösemi hastalığını yenen 9 yaşındaki Tunahan Tiryaki’nin Beşiktaş Vodafone Arena Stadı’nda maç izleme hayalini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan gerçekleştiriyor. Karaaslan, Minik Tunahan’ı uçakla İstanbul’a götürdü.

Minik Tunahan Hayaline Uçtu
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan geçtiğimiz günlerde Samsun’da düzenlenen yemekte lösemi tedavisi gören ve bu hastalıktan kurtulan çocuklarla bir araya gelmişti. Yemekte Karaaslan’ın yanına gelen koyu bir Beşiktaş taraftarı olan ilkokul 4. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Tunahan Tiryaki, tek hayalinin Vodafone Arena’da maç izlemek olduğunu söyledi.



Minik Tiryaki’nin hayalini gerçekleştirmek için çalışmalara başlayan Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüşerek, Tunahan Tiryaki ve babası İbrahim Tiryaki’yi bu akşam Vodafone Arena’da oynanacak olan Beşiktaş-Benfica, Şampiyonlar Ligi maçına götürüyor. İstanbul’daki maça gitmek üzere Samsun-Çarşamba Havalimanına gelen Tunahan Tiryaki’nin heyecanı gözlerinden okundu. Bir hayli heyecanlı olan minik Tiryaki’yi Ankara’daki çalışmalarından dolayı yolcu etmeye katılamayan Milletvekili Çiğdem Karaaslan, cep telefonu ile onu arayarak maçta başarılar diledi. Samsun-Çarşamba Havalimanı Müdürlüğü ve uçağın kaptanı minik Tiryaki’ye maket uçak hediye ettiler.

Bugün 2 hayalinin birlikte gerçekleştiğini belirten Tunahan Tiryaki, “Kendimi çok mutlu hissediyorum. Çok sevinçliyim. Beşiktaş’ın stadyumunda maç izlemek çok heyecan verici olacak. Bu hayalimi gerçekleştirdiği için Milletvekili Çiğdem Karaaslan’a çok teşekkür ediyorum. Uçağa da ilk kez bineceğiz. Onun da heyecanı var” dedi.

Oğlunun hayalini gerçekleştiren milletvekiline teşekkür eden babası İbrahim Tiryaki, “Tunahan fanatik bir Beşiktaş taraftarı. Beşiktaş’ın yeni stadının her yapım aşamasını bir müteahhit gibi bütün resimlerini inceledi. Stat bittiğinde biz ona stadın açılışında oraya götüreceğimize dönük söz vermiştik. Fakat nasip olmadı. Beşiktaş’ın stadında maç izlemeyi çok istiyordu. Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan sayesinde oluyor. Aynı zamanda Tunahan uçağa da ilk kez binecek. Çifte heyecanla gidiyoruz. Ama en büyük heyecanı Beşiktaş’ın stadında heyecanı yaşamak istiyor” diye konuştu.

Kaynak: İHA