MHP Uşak İl Başkanı Kuruçay Açıklaması

'FETÖ partimiz ve mensupları üzerine birçok kumpas kurmuştur'.

MHP Uşak İl Başkanı Muhterem Kuruçay, 'Ülkücü ve milliyetçi kitleleri kirli emellerine alet etmek isteyen, bu doğrultuda MHP’yi dizayn etmek gerektiğini düşünen FETÖ partimiz ve mensupları üzerine bir çok kumpas kurmuştur.' dedi.

Kuruçay, yaptığı yazılı açıklamada FETÖ'nün partisi üzerinde değişik dönemlerde akıl dışı iddialar, somut olmayan deliler ile çeşitli kumpaslar kurduğunu iddia etti.

FETÖ'nün ülkücü ve milliyetçi kitleleri kirli emellerine alet etmek istediğini, bu doğrultuda MHP'yi dizayn etmeye çalıştığını belirten MHP Uşak İl Başkanı Kuruçay, yakın dönemde de benzer girişimlerin tekrarlandığını bildirdi.

Uşak'ta 2009 ve 2011 yıllarında MHP Uşak İl Teşkilatı'na yönelik FETÖ'nün kumpas girişimleri yaşan.dığını belirten Kuruçay açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Uşak Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak görev yapmış olan Serkan Arıcan ve bazı yöneticilere 2011 yılında FETÖ'cü polis, savcı ve sivil işbirlikçileri sahte ihbar mektupları ile operasyon yapmış ve birçok arkadaşımız 17 ay ceza evinde kalmış, haksız ve hukuksuz bir şekilde özel yetkili mahkemelerde yargılanmışlardır.

Bugün o operasyonları gerçekleştiren polis müdürleri, savcılar ve hakimler FETÖ'den yakalanmış ve ceza evine gönderilmiştir. FETÖ mağduru olan bu ülküdaşlarımız için yeniden yargılanmanın önünün açılması gerekmektedir. Biz adaletin sağlanmasını istiyoruz.' dedi.
Kaynak: AA