İzmir'deki AK Parti İlçe Binasına Saldırısı

CHP İzmir İl Başkanı Güven: '(AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığına yapılan silahlı saldırıya ilişkin) Bu gözü dönmüşler her kimse en kısa zamanda yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılmalarını diliyorum'.

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığına yapılan silahlı saldırıya ilişkin, şiddetin hiçbir türlüsünün kabul edilemeyeceğini belirtti.

Güven, yaptığı yazılı açıklamada, dün akşam AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığına yapılan saldırıyı kınayarak, AK Parti teşkilatına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şiddetin hiçbir sebebi ve bahanesinin olmayacağını bir siyasi partiye silahlı saldırının kabul edilemeyeceğini vurgulayan Güven, açıklamasında şunlara yer verdi:

'Bu gözü dönmüşler her kimse en kısa zamanda yakalanarak hak ettikleri cezaya çarptırılmalarını diliyorum. Demokrasimizin en temel taşlarından olan siyasi partilere yapılacak her saldırıda ve baskıda, CHP olarak demokrasiden ve siyasi partilerimizden yana tavır koymaya devam edeceğiz. Bu saldırganlar kavgadan, gerginlikten beslenir. Bizler Türkiye'ye huzuru ve kardeşliği hakim kıldıkça bu saldırılar da son bulacaktır. Silahlı saldırıda can kaybı yaşanmaması oldukça sevindirici. Dileriz tekrarı yaşanmaz ve sorumluları bulunur. AK Parti İzmir İl Başkanı Sayın Bülent Delican'ın şahsında tüm AK Parti teşkilatına geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, saldırıyı kınıyorum.' dedi.
Kaynak: AA