Hacı Hakkı-Sadıka İlgü İmam Hatip Ortaokulu Ve Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Tanıtım Töreni Yapılacak

Melikgazi Belediyesince Hayırsever HACI HAKKI-SADIKA İLGÜ adına yaptırılan İMAM-HATİP ORTAOKULU ve ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NİN 24 Kasım 2016 Perşembe günü saat:15.00’de Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’nın katılımları ile tanıtım töreni yapılacak.

Hacı Hakkı-Sadıka İlgü İmam Hatip Ortaokulu Ve Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin Tanıtım Töreni Yapılacak
Günün anlam ve önemine yakışır bir hizmet daha…

Esenyurt Mahallesine inşa edilen okulların mahalle halkının haklı isteği üzerine yapıldığını ifade eden Başkan Memduh BüyükkılıçMelikgazi Belediyesince hayırseverler adına yaptırılan İMAM-HATİP ORTAOKULU ve ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NİN tanıtım töreninin 24 Kasım ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE yapılması çok anlamlıdır. 34 derslikli okul 2 kat üzerine inşa edilmiş olup, bilgisayar, laboratuar, kütüphanesi gibi tamamlayıcı bölümleri ile eğitime başlamıştır. Melikgazi Belediyesi olarak bizde 24 Kasım Öğretmenler Gününde günün anlam ve önemine istinaden 2 okul kurumunu şehrimize hediye ediyoruz. Melikgazi Belediyesi aynı zamanda Hayırsever Bir Belediyedir. İki kez hayırsever madalyası ile ödüllendirilmiştir. Eğitim kurumları hayırlı olsun“ dedi.

Tüm Kayserililer davetli

Başkan Memduh Büyükkılıç, İMAM-HAİP ORTAOKULU ve ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ’NİN Esenyurt Mahallesi Ersan Sokak üzerinde inşa edildiğini ve 24 Kasım 2016 Perşembe günü saat:15.00’de deki törenine tüm Kayserililerin davetli olduğunu kaydetti.

Kaynak: İHA