ESOGÜ'den Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası Açıklaması

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Batu Can Yaman, “20-26 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ESOGÜ'den Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası Açıklaması
Doç. Dr. Yaman, yayımladığı mesajda, ağız diş sağlığı ve eğitiminin, günümüzde sağlıklı yaşamın ve hayat kalitesinin devamlılığında ciddi bir önem değeri taşıdığına dikkat çekti. ESOGÜ Diş Hekimliği Fakültesi olarak temel görevlerinin uluslararası güncel tedavi yaklaşımlarını uygulayabilme yetkinliğine sahip ve etik ilkelere bağlı diş hekimleri yetiştirmek olduğunu belirten Doç Dr. Yaman, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

“Kurulacak olan Ağız ve Diş Hastanesi ile daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz”

“Ayrıca, alanlarında uzman öğretim üyelerimiz ve öğretim üye yardımcılarımızla faaliyete geçecek olan yeni Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizde Eskişehir ve çevre illerinde kalite odaklı sağlık hizmetlerimizi sunmaya devam etmeyi hedeflemekteyiz. Ağız ve diş sağlığının korunması, iyileştirilmesi ve bu bilincin yaygınlaştırılmasında büyük bir özveri ile çalışan tüm diş hekimlerimizin 20-26 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını kutlar, sağlıklı ve güzel gülüşlü günler dilerim.”
Kaynak: İHA