Çocukların Yüzünü Güldürdüler

Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi yetkilileri, üye ve kursiyerlerinden oluşan 100 kişilik ekip, Korgun Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan çocukları ziyaret etti. Ziyarette çocuklara kitaplar ile kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri hediye edildi.

Çocukların Yüzünü Güldürdüler
Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi kurslarına katılan kadınlar, emeklerini sevgiye dönüştürdü. Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eşi Zeynep Perihan Dinç önderliğinde 100 kadından oluşan ekip, ördükleri atkı ve bereleri Korgun Sevgi Evlerinde kalan çocuklara hediye etti. Ayrıca çocuklara kitaplarda hediye edildi. Sevgi Evlerinde kalan çocuklar, anne eli ve şefkati ile yapılmış lezzetlerin de tadına baktı.

Çocuklarla iç içe, samimi bir atmosferde geçen ziyarette çocukların istekleri de dinlendi. Onlarla tek tek ilgilenen kadınlar, şefkatleri, hediyeleri ve ikramları ile çocuklara güzel bir gün yaşattı. Merkez üyeleri ve kursiyerleri, yaptıkları şapka ve atkıları çocuklara kendi elleri ile giydirdi.Çocuklar, kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldı.
Kaynak: İHA