'Çakallarla Dans 4', 25 Kasım'da İzleyiciyle Buluşacak

Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği 'Çakallarla Dans 4' filmi, 25 Kasım'da vizyona girecek.

Yapımcılığını Sugarworkz&TAFF'ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker’in yazdığı filminin galası yapıldı.

Murat Şeker, yaptığı açıklamada, filmde, kahramanların kendilerine miras kalan bir gömü haritasının peşine düşmesiyle yaşanan olayların anlatıldığını belirterek, 'Geniş bir kadromuz var. Çok eğlenceli, içimize sinen, bol kahkahalı bir film oldu. 25 Kasım için çok heyecanlıyız.' dedi.

Filmin başrol oyuncularından İlker Ayrık, 'Çakallarla Dans 4'ün diğerlerinden farkı, bu kez parayı bulmuş olmamız. Çakalda para durmadığı için başımıza gelmeyen kalmadı. Zaten bu filmin macerası ve komedisi de bu şekilde oldu. Filmden beklentimiz, şimdiye kadar bu filmi kült haline getirmiş seyircinin beklentisini karşılayabilmek. Dersimize çalıştık. İyi olmasını umuyoruz.' ifadelerini kullandı.

Şevket Çoruh ise 6 yıldır bu filmde olmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, ilerleyen zamanlarda Çakallarla Dans 5'te de olmaktan mutluluk duyacağını söyledi.

Bu filmin çekimlerinde 5'inci filmi konuştuklarını, 5'i çekerken de 6'ncı filmi konuşmak istediklerini aktaran Timur Acar, izleyicilerin filmden mutlu ayrılmasını diledi.

Filmin oyuncu kadrosunda Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Ceyhun Yılmaz yer alıyor.

Komedi türündeki 'Çakallarla Dans 4' filminin konusu özetle şöyle:

'Hayatta fakirlikle terbiye edilirken maddi imkansızlıklardan dolayı aynı evde yaşamaya başlayan karakterlerin, günün birinde berber Hüseyin abi, elinde bir 'harita' ile geldiğinde tüm dünyaları değişir. Almanya'daki dayıoğlu ölmüş, vasiyet olarak da bu haritayı bırakmıştır. Bunun bir gömü haritası olduğuna kanaat getiren kahramanlar, yakaladıkları bu umut ışığının peşinden Edirne'ye doğru yola çıkarlar.'

Kaynak: AA