Boyner, 'İyilik Paketlerini' Kış İçin Yeniledi

Askıda İyilik projesi kapsamında hazırladığı 'iyilik paketlerini' soğuk kış günlerine özel yenileyen Boyner, 'Kışlık İyilik Paketleri' ile bot, mont ve kaban gibi ürünleri sunuyor.

Boyner açıklamasına göre, Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile birlikte yürütülen Askıda İyilik projesiyle Boyner mağazaları ve 'boyner.com.tr' üzerinden satılan 25 bin 'İyilik Paketi' ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Proje, Boyner müşterilerinin de desteğiyle büyüyor. Boyner, sembolik fiyatlarla satışa sunduğu 'İyilik Paketleri' sayesinde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Soğuyan havayla beraber kışlık alışverişin de arttığı bu mevsimde Boyner, alışveriş yaparken ihtiyaç sahiplerine de yardım eli uzatmak isteyen müşterileri için 'İyilik Paketlerini' kış mevsimine uygun olarak yeniledi.

Boyner müşterileri alışverişlerine ek olarak 30 TL ödeyip bu harekete ortak olabiliyor ve ihtiyaç sahiplerinin kışa hazırlanmasına katkı sağlayabiliyor. 3 seçenekten oluşan 'İyilik Paketlerinin' ilkinde mont veya kaban ile bere veya atkı veya eldiven, ikincisinde bot veya çizme ile çorap veya bere veya atkı veya eldiven, üçüncüsünde ise alt veya üst set alternatifleri yer alıyor.

Tüm Boyner ve YKM müşterileri dilerlerse 'boyner.com.tr' üzerinden alışveriş yaparken de 'İyilik Paketini' sepetlerine ekleyerek, online alışverişlerinde ihtiyaç sahipleri için askıya kıyafet bırakabiliyor.

Kaynak: AA