Beypazarı'da Birim Müdürleriyle İstişare Toplantısı

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu ve Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, birim müdürleriyle istişare toplantısı düzenledi.

Beypazarı Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Seyitoğlu, çeşitli konuları istişare ederek değerlendireceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Kaplan ise, halen kimse geleceğine inanmadığı doğalgazla ilgili çalışmaların tüm hızıyla sürdüğüne değinerek, doğalgazı yılbaşından önce temsili olarak şehir meydanında yakacaklarını belirtti.

İlçenin genel durumu, yatırımları, turizmi, tarihi, tarımı, doğasıyla ilgili bilgiler aktaran Kaplan, şöyle konuştu:

'2017 yılında 80 kilometre İçme suyu ve kanalizasyon çalışması yapacağız. Doğalgazla ilgili olarak da mahallelerde şimdiye kadar çok fazla bir çalışmada bulunmadık. Doğalgaza geçtiğinde, süratle çalışmalarımızı tamamlayacağız. İlçeye modern bir mezbaha yapıyoruz. Mezbahanın önünde et satışı da yapılabilecek. Karayolları 43. Şube Şefliği'nin şimdiki bulunduğu yeri başka bir yerle takas yaptık. Bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Kaymakamlık makamının bulunduğu alan ile Kurtuluş Mahallesi'nin bir bölümü ve Zafer Mahallesi'nde kentsel dönüşüm uygulanacak.'

Birim müdürlerinin sorularını yanıtlayan Başkan Kaplan, Beypazarı ilçesinin en güzeline layık olduğunu ve bunun için de gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak: AA