Ardahan'da 'Hayvan Hırsızlığını Önleme' Toplantısı

Ardahan Valiliğince kentte son günlerde meydana gelen hayvan hırsızlığı olaylarının önüne geçmek için alınacak tedbirler konusunda toplantı yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, son günlerde Ardahan'da artış gösteren hayvan hırsızlığının önlenmesi ve vatandaşların hırsızlık olayları hakkında bilinçlendirilmesi için toplantı yapıldığı belirtildi.

Vali İbrahim Özefe'nin başkanlık ettiği toplantıya, Vali Yardımcısı Abdurrezzak Canpolat, İl Jandarma Komutanı Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, ilgili kurum müdürleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda İl Jandarma Komutanı Albay Gümüş, hayvan hırsızlıkları ve alınacak tedbirler konulu bir sunum yaptı.

Vali Özefe yaptığı açıklamada,'İl genelinde son günlerde hayvan hırsızlıklarının artış gösterdiğini görüyoruz. Bunu önlemek için sürdürülen çalışmalar hakkında halkımızı bilinçlendirmek için bu toplantı düzenledik. İlgili kurumlara ve güvenlik güçlerimize gerekli tedbirlerin artırılması talimatını verdim. Vatandaşlarımızdan da bu konuda dikkatli olmalarını ve ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde hareket etmelerini istiyoruz.' dedi.

Özefe, muhtarların da konu ile ilgili çözüm önerilerini not ettiklerini belirtti.

Kaynak: AA