Vali Karaloğlu'dan AESOB'a Ziyaret

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (AESOB) ziyaret etti.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıya katılan Vali Karaloğlu, 75 oda başkanıyla bir araya geldi.

Esnafın ve oda başkanlarının sorunlarını dinleyen Karaloğlu, 'Zor günlerimizde dimdik durduğunuz için tüm Antalya esnafına teşekkür ediyorum. En kötü dediğimiz yılda sizler sayesinde 6,5 milyon yabancı turisti ağırlamış bir şehiriz.' dedi.

Turizm sektöründe yaşanan krizi Antalya esnafı açısından değerlendiren Karaloğlu, esnafın turizmde yaşanan krizde hiçbir suçunun olmadığını, yaşanan zorlukların terör örgütleri tarafından düşürülen Rus uçağının yansımaları olduğunu dile getirdi.

Rusya ile ilişkilerin düzeldiğini anımsatan Karaloğlu, Antalya'nın potansiyelinin yüksek olduğunu, bu yüzden 2017'den herkesin umutlu olması gerektiğini belirtti.

AESOB Başkanı Dere ise, turizmde yaşanan sıkıntılarla ilgili sektörün tüm taraflarının bir araya getirilerek çözüm konusunda olumlu sonuçlar alınmasının sağlandığını, böylece hasarın büyümesinin engellendiğini dile getirdi.

Ziyarette Dere, Vali Karaloğlu'na Ahi Evran heykelciği hediye etti.

Kaynak: AA