Sınıflar Ahmet Bedevi'de Yarıştı

Yunusemre Belediyesi’nin ilçeye yeni sporcular kazandırmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Sınıflar Yarışıyor Projesi kapsamında düzenlenen turnuvada Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi İlkokulu öğrencileri kıyasıya yarıştı.

Sınıflar Ahmet Bedevi'de Yarıştı
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde geleceğin sporcularını yetiştirmek amacıyla sınıflar arası futbol turnuvası düzenleyen Yunusemre Belediyesi, turnuvaya Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi İlkokulu ile sürdürdü. 3 ve 4. sınıf öğrencileri Yunusemre Belediyespor’un altyapısına girmek amacıyla kıyasıya yarıştı.

Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, başarılı bir turnuva süreci geçirdiklerini anlatarak, “İlçemizde çocuklarımızı, spora teşvik etmek amacıyla hayata geçirdiğimiz ‘Sınıflar Yarışıyor Projesi’ne Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi İlkokulu ile devam ettik. Geçtiğimiz günlerde Barbaros Mahallesinde bulunan Kemal Pınar İlkokulu’nda projemiz kapsamında turnuva yapmıştık. Turnuvaya katılan sporcularımıza kupa verdik ve çanta hediye ettik. Beğenilen sporcularımızı Yunusemre Belediyespor’a kazandıracağız. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, spora ve alt yapıya çok önem veriyor. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

Kaynak: İHA