Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Vakitçi Açıklaması

'Türkiye’de bugün birtakım yanlışlar var ama bunların suhuletle çözülmesi yoluna gidilmesi daha isabetli olur'.

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi, 'Türkiye’de bugün birtakım yanlışlar var ama bunların suhuletle çözülmesi yoluna gidilmesi daha isabetli olur.' dedi.

Vakitçi, partisinin Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, partinin genel başkanlık görevini yürüten Mustafa Kamalak’ın 30 Ekim’de gerçekleştirilen olağan kongrede görevi Temel Karamollaoğlu'na devrettiğini hatırlatarak, yeni bir dünyayı adil bir düzenle gerçekleştirme amacıyla aynı ruh ve heyecanla kutlu hedefe yürüdüklerini söyledi.

Saadet Partisi olarak ne iktidar ne de muhalefete husumet beslemediklerini ifade eden Vakitçi, şöyle konuştu:

'Türk siyasi hayatına bu sözlerimizle mesaj vermek isteriz. Kimseye karşı bir husumetimiz yok. İktidardaki parti müntesipleri ile biz yıllarca beraber siyaset yaptık, kardeşlerimiz ama yanlış bildiğimizi söyleriz, hakaret ederek onları küçük düşürmek için değil. Muhalefetle de geçmişte yeri geldi çekişmenin içerisine girdik, yeri geldi hükümetlede koalisyon kurduk, seçim ittifakları yaptık. Bugün onlara da tavsiyem, evet Türkiye’de bugün birtakım yanlışlar var ama bunların suhuletle çözülmesi yoluna gidilmesi daha isabetli olur.'

Toplantıya, Saadet Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cemal Açıkgöz ile partililer katıldı.
Kaynak: AA