Kepez Muhtar Evleri Gün Sayıyor

Kepez Belediyesindeki 66 mahalle muhtarının kullanacağı yeni tesisin açılışı için gün sayılıyor.

Kepez Muhtar Evleri Gün Sayıyor
Kepez Muhtarlar Evi, Aralık ayı içinde hizmete giriyor. Yenidoğan Mahallesi’ndeki Recep Gürbüz Parkı içindeki tek katlı binanın ön kabulü yapıldı. İhale bedeli 161 bin 120 TL olan ve 232 metrekare kullanım alanı olan tesiste, teras, oturma alanı, ofis, mutfak, hol, engelli bay ve bayan tuvaletleri yer alıyor.

İçi de dışı da kaplanacak

İhale edildikten sonra binanın daha güzel bir görünüme sahip olması için, ek taleplerde bulunuldu. Önce cephesinde dekoratif harman tuğla kaplamaları yapılacak olan dinlenme tesisine, iç yüzey ve tavanına ahşap kaplamalar yapılacak. Temeli betonarme, kolonlarının ise çelik konstrüksiyon olan bina inşaatı süreci ise geçici kabul evresinde.

Tüm muhtarlar kullanacak

Teknik ekibi ile birlikte tesisi gezen Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, hemen her odayı incelemeye aldı. İnşaat süreciyle ilgili bilgi alan Tütüncü, “Burayı Kepez’deki 66 mahalle muhtarı kullanacak. Bu güzel parkın içindeki tesis, muhtarlarımızın kendi aralarında kaynaşmasını sağlarken yerel yönetim konularında işbirliği de sağlayacaktır” dedi.

Kaynak: İHA