Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu'da, altyapı çalışmaları tamamlanan Şinasi Kurşun Caddesi'nde asfaltlama çalışması yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe genelinde yapılan altyapı çalışmalarının bitirilme aşamasına geldiğini belirtti.

Çalışmaların tamamlandığı Şinasi Kurşun Caddesi'nde kış mevsiminin rahat geçirilmesi için ilk asfaltlamanın yapıldığını dile getiren Baysan, 'Attığımız asfalt kış aylarını geçirmek için. İlkbaharda çok güzel bir asfalt atarak burayı tamamlamış olacağız.' dedi.

- Pakistanlı işadamlarından Çorlu TSO'ya ziyaret

Avrupa Serbest Bölgesi’nde (ASB) yer alan firmaların Pakistanlı sahipleri, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret etti.

Sülün, konuk heyeti kabulde yaptığı konuşmada, Pakistanlı yatırımcıların Çorlu'daki iş fırsatlarını değerlendirmeleri ve yatırım yapmalarının, bölgeye katma değer sağladığını söyledi.

Türkiye ve Pakistan arasındaki iş ilişkilerinin her geçen gün geliştiğini dile getiren Sülün, 'Bu ilişkiye katkı vermek ve bu pastadan bölgemiz adına pay almak bizleri memnun etmektedir. Yabancı yatırımcıların bölgemizi tercih etmeleri gelişimimize katkı sağlamaktadır. Yeni kurmuş olduğunuz firmanızda başarılarınızın devamını diliyorum.' diye konuştu.

Misafir heyetteki iş adamları da Sülün'e, yatırım ve çalışmalarla ilgili bilgi aktardı.

- Albayrak, çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu'da bazı bölgelerde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Çorlu’da devam eden altyapı ve üst yapı çalışmalarını incelemek ve çalışmalar hakkında bilgi almak üzere gelen Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci ve Ahmet Sarıkurt ile birlikte Kumyol Caddesi, Mavili Bahçe Sokaklar ve Emlak Konutları’nda devam eden çalışmaları inceledi.

Burada, görevli,lerden bilgi alan Labayrak, Çorlu'ya da gereken önemi verdiklerini söyledi.

Albayrak, Çorlu'da yıllardan beri yapılmayan altyapı çalışmalarını yapmanın kendilerine nasip olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, ''Çorlu'da yıllardır devam eden bir alt yapı sorunu var. Bunun için bizler göreve geldiğimiz günden burası ile ilgili çalışmalara başladık. Kısa bir süre önce başladığımız alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızın büyük bir bölümünü bitirdik. Bazı bölgelerde çalışmalarımız devam ediyor. Bütün ilçelerimize eşit mesafedeyiz'' dedi.

Kaynak: AA