Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu Siirt'te

Bakan Müezzinoğlu, Şirvan ilçesindeki maden faciasında enkaz altında hayatını kaybeden Bulut'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Şirvan ilçesindeki maden faciasında enkaz altında yaşamını yitiren Sedat Bulut'un ailesine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Müezzinoğlu, Yeni Mahalle Camisi'nde taziyeleri kabul eden Bulut'un ailesini ziyaret ederek, aileye başsağlığı diledi.

Maden faciasının bulunduğu sahada incelemelerde bulunduğunu söyleyen Müezzinoğlu, 'Allah hiçbir anne babaya evlat acısı göstermesin. Ömür dediğin de bir takdir, bir dakika önceye, bir dakika sonraya, öne almaya veya geriye getirebilmek hiç kimsenin kudretinde değildir. Bu tür kazalı ölümlerin bize düşen tek bir şey var, tedbirin azamisini alabilmek. Takdiri Rabbime bırakabilmek.' dedi.

Sahanın çok geniş olduğunu ve binin üzerinde kişinin orada bir rızkını aradığını ifade eden Müezzinoğlu, faciada ölenlere başsağlığı dileğinde bulundu.

Enkaz altındaki 10 kişiye nefes alır bir şekilde ulaşmayı dileyen Müezzinoğlu, Bulut'un dedesi Cuma Bulut'un ihmal olduğu iddiası üzerine, 'Bize düşen sağlamı, emniyeti, tedbiri elden bırakmamak. Bu anlamda yanlış yapan, eksik yapan, kusur yapan varsa da gereğini yapmak.' değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Müezzinoğlu'na Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ve AK Parti Batman İl Başkanı Diyaddin Uçar da eşlik etti.
Kaynak: AA