Başkan Süleyman Özkan'dan Emekliye Ayrılan 11 Personele Teşekkür Belgesi

Simav Belediyesi’nin değişik birimlerinde hizmet yıllarını doldurarak emekli olan 11 personelini makamında kabul eden Belediye Başkanı Süleyman Özkan, ilçeye verdikleri hizmetlerden dolayı emekli olan personellerine teşekkür etti.

Başkan Süleyman Özkan'dan Emekliye Ayrılan 11 Personele Teşekkür Belgesi
Kütahya’nın Simav ilçesi Belediyesi’nden emekliye ayrılan çalışanlarına, yapmış oldukları özverili çalışmalarından dolayı ödüllendiren Özkan, uzun yıllar birlikte başarılı hizmetlere imza attıklarını kaydederek, başarılı hizmet kahramanlarının, çalışarak emek harcayan personelleri olduğunu vurguladı. Başkan Özkan, “Belediye çalışanlarının emeklerini unutmayacağız, bizler yalnızca çalışma arkadaşı değil, bir aileyiz. Emekli olan mesai arkadaşlarımıza kapımız her zaman açık, sağlıklı ve sıhhatli bir emeklilik hayatı geçirmelerini diliyorum” dedi.

Huzurlu ve mutlu bir şekilde emekliye ayrıldığını belirten hesap işleri müdürü İdris Aydemir (54) de, Simav Belediyesi’nde birlikte çalıştığı sürede desteğini gördüğü Başkan Özkan’a teşekkür etti.

Simav Belediyesi Meclis üyeleri ile AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner’in katıldığı ödül töreninde, emekliye ayrılan 11 personele birer adet kol saati ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Başkan Özkan, emekliye ayrılan personel ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. (MEİ-EFE)
Kaynak: İHA