Başkan Cahan'ın Bebek Ziyaretleri

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 'Hoş Geldin Bebek Projesi' kapsamında üçüz ve ikiz bebekleri olan iki aileyi evlerinde ziyaret etti.

Başkan Cahan, eşi Halime Cahan ile Aybey mahallesinde geçtiğimiz ay dünyaya gelen Tamer (29) ve İpek Kaşıkçı (23) ailesinin üçüzleri Rüzgar, Deniz ve Ayşe Kumsal'ı ziyaret etti.

Bebeklere altın takıp ailyle sohbet eden Başkan Cahan, 'Hoş Geldin Bebek Projesi' ile ilgili olarak bilgi verdi.

Proje kapsamında Uşak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yeni doğum yapan anneleri evlerinde ziyaret ettiğini, ailelere bebek bakım seti ile ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli malzemeler götürdüklerini aktaran Cahan, 'Bebeklerin sağlıklı ortamda yetişmesi için elimizden gelen desteği ailelere veriyoruz. Bende eşimle fırsat buldukça bu ziyaretlere eşlik ediyoruz. Üçüz bebekleri duyunca görmek istedik. Rabbim bahtlarını açık etsin, sağlıklı ve mutlu yetişirler umarım, ülkemize devletimize hayırlı birer fert olurlar.' dedi.

Üçüzlerin annesi İpek Kaşıkçı (23) da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Beş yıldır evliyiz, normal yollardan bebek sahibi olamayınca tüp bebek tedavisi gördük. Rabbim bize iki erkek bir kız çocuk verdi. Erken doğum olduğu için bebekler bir süre kuvözde kaldı. Geçtiğimiz hafta eve geldik. Şimdi sağlıkları çok iyi.' dedi.

Baba Tamer Kaşıkçı ise bebeklerin bakımının güçlüğüne dikkat çekerek, 'Çok mutluyuz ancak eşim tek başına çocuklara bakmakta zorlanıyor, ben yardım ediyorum. Çok özel bir duygu.' dedi.

Başkan Cahan ve eşi daha sonra Sarayaltı mahallesinde ikiz bebekleri dünyaya gelen Hüseyin (29) ve Ümmü Özdemir (27) çiftini ziyaret etti.

Yirmi günlük ikizler Fatma ve Feyza'ya altın takan Cahan, aileyle bir süre sohbet etti.

Kaynak: AA