AK Parti'li Gençlerden Lösemi Hastası Afra'ya Doğum Günü Sürprizi

AK Parti Aydın Gençlik Kolları üyeleri, hastanede tedavisine devam edilen lösemi hastası Afra Rabia Demirel’ doğum günü sürprizi yaptı.

AK Parti'li Gençlerden Lösemi Hastası Afra'ya Doğum Günü Sürprizi
Aydın’da yaşayan üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Afra Rabia Demirel, meme kanserinden tedavi gören annesinin taburcu olduğu gün lösemi (kan kanseri) olduğunu öğrenmişti. Doğum gününde lösemi olduğunu öğrenen Demirel için Aydın AK Parti Gençlik Kolları üyeleri sürpriz doğum günü hazırladı. Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastansesinde tedavi gören Afra Rabia Demirel için hastane bahçesinde ellerinde balonlarla gelen AK Partili gençler, üzerinde "İyi ki doğdun Afra" yazılı pankart açtı. Bun duruma çok sevinen Demirel, hastane penceresinden el sallayarak teşekkür etti.

AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız, yaptığı açıklamasında, “Bu doğum günü bütün lösemi hastası olan kardeşlerimizin adına da geçmiş olsun. İnşallah ona bir mutluluk kaynağı olur. İnşallah, onun bu hastalığı bir an önce atlatmasına da bir sebep olur diye düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: İHA