40 Yıllık Eşini Öldüren Şahsın Yargılanmasına Devam Edildi

Kocaeli’de yaşadıkları evde tartıştığı 40 yıllık karısını pompalı tüfekle başından vurarak öldüren şahısın yargılanmasına devam edildi.

28 Haziran 2016 tarihinde Kartepe’de meydana gelen olayda, Ömer Ö. (67) evde tartıştığı 40 yıllık eşi Asiye Ö.’yü (58) başından pompalı tüfekle vurarak öldürmüştü. Eşini öldürdükten sonra polise kendisi haber veren ve evin önünde oturarak ekiplerin gelmesini bekleyen Ömer Ö., Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürülmüştü. Zanlı Ömer Ö. adliyede ve emniyette aynı ifadeyi vererek, 10 yıldır eşi ile sürekli kavga ettiklerini ve son tartışmalarında sinirlerine hakim olamayarak eşini öldürdüğünü söylediği iddia edilmişti. Olay ile ilgili görülen davanın 3’üncü duruşması Kocaeli Adliyesi 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Duruşmaya sanık Ömer Ö. ve avukatı Sara Bozokuklu katılırken duruşma Ömer Ö.’nün Adli Tıp Kurumu’ndan akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair raporun un beklenmesi yüzünden 18 Ocak 2017 tarihine ertelendi.
Kaynak: İHA