Üzülmez, Misafirlerini Ağırladı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, makamında misafirlerini ağırladı.

Üzülmez, Misafirlerini Ağırladı.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe, Kocaeli ve şehir dışından kendisini ziyarete gelen misafirleriyle hizmet ve projelerle ilgili fikir alış verişinde bulundu. Kartepe’ye değer katacak fikirlere her zaman açık olduğunu ve doğru planlama için toplumun her kesimiyle iletişim ve diyalog halinde bulunmanın önemli olduğunu belirten Başkan Üzülmez, ziyaretçilerinin görüş ve önerilerini de dikkatle dinleyerek değerlendirdi.

İş, siyaset, spor ve STK dünyasından çeşitli konukları makamında ağırlayan Başkan Üzülmez’in ziyaretçileri arasında; İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaş ve Yönetimi, Nusretiye Spor Kulübü Başkanı Hakan Akyıldız ve Yönetimi, Uzuntarla Mahalle Başkanı Süleyman Yakupoğlu ve mahalle sakini gençler, Sultaniye Mahalle Muhtarı Ahmet Özkılıç, İstasyon Mahallesinden Ahmet Şimşek ve mahalle sakinleri, Mimar Özlem Ün, Dinamik Yapı Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Vefa Küçük ve Cem Bialetti Grup Şirketi Yönetim Danışmanı Fatih Algan yer aldı.

Başkan Üzülmez misafirlerine, hızla gelişen Kartepe’nin emin ellerde olduğunu ve ülkemizin tarihi bir süreç yaşadığı bu dönemde, herkesin ortak davasının vatanın bütünlüğü ve gelişimi olduğunu, yatırımların ve gelişmenin duraksamadan devam etmesi gerektiğini belirtti.

Belediye yatırımları olarak Kartepe’nin geleceğine miras kalacak önemli yatırımlarda hızla yol kat edildiğini, Kartepe adının şimdikinden çok daha fazla güzellikleriyle anılacağını ifade eden Başkan Üzülmez, konuklarına da önerileri ve destekleri için teker teker teşekkür etti.

Başkan Üzülmez’ e güvendiklerini, beklentilerinin yüksek olduğunu ve önümüzdeki yıllarda Kartepe’nin kabuğunu kıracağına inandıklarını belirten konuklar teşekkür edip, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra makamdan ayrıldılar.
Kaynak: İHA