TDP'den Örnek Proje

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü tarafından koordine edilen ’Tükenmez Kalemle Yazılan Düşler’ Projesi kapsamında 12 dış ilçeden 480 öğrenci, Kayseri’deki tarihi yerleri gezdi ve Erciyes’te teleferiğe bindi.

TDP'den Örnek Proje
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğü bünyesinde koordine edilen projeler, tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda ’Tükenmez Kalemle Yazılan Düşler’ Projesi kapsamında daha önceden şehir merkezini gezmemiş dış ilçelerden 480 öğrenci için gezi düzenlendi.

İlçelerinde ki evlerinden minibüslerle alınan öğrenciler, Kayseri merkezde bulunan tarihi mekanları ve müzeleri gezme fırsatı buldu. Gezi kapsamında Türkiye’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Dağı’na götürülen çocuklar, burada teleferiğe bindi. Daha sonra sinemada film izleyen çocuklar, evlerine teslim edildi.

Kayseri’yi gezdikleri için çok mutlu olduklarını söyleyen çocuklar, yetkililere teşekkür etti. Erciyes Dağı’na ilk defa çıktıklarını ve hayatlarında ilk defa teleferiğe bindiklerini kaydeden çocuklar, bu gezinin sosyal yaşamlarını olumlu etkilediklerini belirtti.

Kaynak: İHA