SGK Yeni Binasına Taşındı

Gaziantep’te Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) İl Müdürlüğü, yeni binasına taşındı.

SGK Yeni Binasına Taşındı
SGK İl Müdürü Mehmet Uzun, kurumun daha önce halk arasında ’küçük sigorta’ olarak bilinen Ersin Arslan Devlet Hastanesinin de bulunduğu bölgeden büyük sigorta olarak bilinen 25 Aralık Devlet Hastanesinin de bulunduğu yeni yerine taşındığını söyledi.

Yaklaşık bir hafta önce başlayan taşınma işleminin tamamlandığını anlatan SGK İl Müdürü Mehmet Uzun, kurumun 6 katlı yeni binada ise tüm birimleriyle birlikte hizmet vermeye başladığını kaydetti.

İl Müdürü Uzun “Daha önceki binamız 1965 yılında yapılmış bugüne kadar Gaziantepli hemşehrilerimize o binada hizmet verdik. Eski binamız halk arasında küçük sigorta olarak biliniyor. Şuanda bulunduğumuz yer de halk arasında büyük sigorta olarak biliniyor. Yeni hizmet binamız, Sarıgüllük Mahallesi, Maraşal Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde bulunuyor. Yeni yerimiz Sanko Park Alışveriş Merkezi ile 25 Aralık Devlet hastanesi arasında kalıyor. Yaklaşık bir hafta önce bu yeni binamıza taşındık. Burada bütün hemşehrilerimize hizmet vermeye başladık. Burada daha rahat ve nezih bir fiziki ortamda, huzurlu bir şekilde hizmet veriyoruz” dedi.

Uzun, yeni bina ile fiziki kalitenin arttırılmasının yanı sıra kurumun kiradan da kurtarıldığını belirterek, yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: İHA